söndag 4 januari 2015

2015

Nytt år. Julen är officiellt avklarad. Min första blogg-jul. Känns trist att bara sluta blogga. Men kan ju kännas aningen konstigt att skriva om julen under sommaren t ex. Men jag funderar på om jag ska fortsätta blogga lite ändå... Borde kanske starta en ny blogg, men jag tror jag fortsätter här. Mest troligt kommer det inte bli något frekvent bloggande, men kanske något inlägg då och då, om pyssel och vackra saker och andra vardagliga ting. Vi får se:)

Vi börjar med nyårsafton. Aftonen spenderades i goda vänners lag. N hade gått loss och köpt massvis med små hattar, masker och annan utsmyckning, så vi var så fina så allihop:) Vi åt fantastiskt god mat lagad av N. Förätten bestod av hennes variant på Toast Skagen (supergod). Huvudrätten var baconlindad kycklingfilé, fylld med färskost med pepparsmak, och till det potatisgratäng, rotfrukter, confiterade tomater och rödvinssås. Underbart gott. Till efterrätt blev det "spritsig fruktsallad". En enklare exotisk fruktsallad med champagne. Uppfriskande och gott! Förutom att äta så sjöngs det en hel del också. Lite trubadurande med gitarr och allsång, och så lite SingStar med. Härlig kväll!
Har varit ledig från jobbet sen nyår. Har mest känt mig försoffad och inte riktigt fått något gjort alls. Men igår åkte jag och några vänner till en närliggande by och fikade. 3-århundranden heter caféet, massa hembakta godsaker och så säljer dom även lite antikt och har loppis. Alltid mycket folk där. Var himla mysigt då dom verkligen gått "all in" på julen. Huset där caféet ligger är gammalt och det känns som att sitta och fika hemma hos någon. Supermysigt. Extra mysigt nu med alla julsaker. Fanns bara ett ledigt bord när vi kom, bordet bredvid julgranen. Perfekt ju:)
Får se om det blir några fler inlägg framöver. Kanske kommer något om jag får för mig att pyssla lite någon dag. Men för nu så önskar jag er alla ett

Gott Nytt År
och
God Fortsättning!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/