tisdag 28 oktober 2014

Medlemskväll med julfokus

Idag blir det en utflykt till grannstaden. Medlemskväll med julfokus på IKEA står på schemat. Men innan dess blir det såklart ett besök på Rusta och eventuellt lite andra affärer som finns i närheten.

Har kikat en hel del på IKEA:s julsortiment och måste säga att jag känner mig lite besviken i år.

Brukar vara eld och lågor över deras julsaker och speciellt deras inslagningspapper. Men i år känns det inte som att det är något jag "måste" köpa (förutom snöbollsljusen!) 
Kanske är det för att färgtemat inte passar mig riktigt? Guld och vitt är jättevackert tillsammans och känns både juligt och lite lyxigt, men det passar inte hos mig. Mitt vardagsrum går i svart/vitt/silver så de mesta av mina julsaker är såklart i silver eller vitt.
Däremot slår jag gärna in mina paket i guld och vitt, så någon rulle paketpapper kommer det ju definitivt att köpas!

Det traditionella röda hör ju julen till, och jag har en del rött i köket under julen, men har inte riktigt fastnat för något ur deras sortiment. Blir nog bättre när man får se det på riktigt i butiken förhoppningsvis!

Men några saker är jag lite nyfiken på iallafall:
Har också en fundering på om att "bygga ihop" en egen adventsljusstake. Är lite trött på den jag har och har inte hittat någon som jag verkligen vill ha. Funderar på om man kan göra nåt med ett ljusfat, runt eller rektangulärt, och IKEA:s Neglinge ljusstakar? 


Man kanske kan fästa dom med dubbelhäftande tejp, så att dom är flyttbara om man ångrar sig. Annars kan man ju limma fast dom med limpistol. Värt ett försök iallafall, dom kostar ju bara 4:-/st och ljusfat i diverse former har jag, så det känns ju inte som en jätteförlust om man misslyckas. Jag gör nog ett försök:)

Återkommer med en recension om IKEA:s medlemskväll med julfokus!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/