torsdag 5 november 2015

En del av gårdagens juliga inköp...

        
Den söta batteridrivna ljusslingan med snöflingor kunde jag bara inte motstå! De små små kulorna ska få hänga i min lilla minigran som jag brukar ha i sovrummet och den glittriga renen (i silver) var så söt så den fick följa med hem den med:)         
Dollarstore hade inte jättemycket jul men etiketterna var söta! Hittade vinröda handdukar till badrummet och vita sockor som eventuellt ska bli snögubbar:) Och så måste jag ju givetvis prova Fazers Winter Edition!

     
Hittade denna mugg på "Karlssons". Så den fick bli en julklapp till mig själv:)

     
Karlssons hade även en massa fina snöflingor, Karlsson var nog faktiskt den butik som hade mest jul, och lite annorlunda saker än de "vanliga" butikerna. Köpte även en fusk-grankvist (som jag letat efter sen förra året), några ljus och lite annat.

     
Dessa fina glaskulor med text kommer från Clas Ohlsson, 2 st för 29:-, och de söta små tomtarna hittade jag inne på Jula. 

Så en del shopping blev det ju! Och en trevlig utflykt. Kul att jag har en vän som är lika "julig" som jag:)

Oj, nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna till jobbet i tid. Har lite ärenden som måste hinnas med på vägen (som att hämta ut mitt HM paket!). Och imorgon bär det av mot Ullared och Gekås! Yey! :)

2 kommentarer:

  1. Men! Muggen! Vilken fin, den skulle man ju ha haha. :) Jobbar du också på DG? Såg din inbjudan till julfesten i inlägget ovan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den hade ju passat dig perfekt! :) Visst jobbar jag på DG (Terminalen Oskarshamn), och du?

      Radera

/