torsdag 12 november 2015

Tavla

Min syster har stickat mössa och halsduk i silver till mina snögubbar. Ska köpa henne lite mer silvergarn imorgon. Hittade även ett fint vitt med lite glitter i på Maxi idag. Får ju nya strumpor hemlevererade i helgen. Hoppas bara att bokhandeln fått in kartnålar med svarta huvud också så att snögubbarna kan få ögon och knappar på magen:)

Idag kom mina väggdekaler/stickers från Ebay! Så ikväll har jag pysslat en tavla till sovrummet. Tar ju sin lilla tid då jag bara orkar göra små saker åt gången, sen måste armen/ryggen vila.
Svårt att ta bra bilder då allt speglar sig i ramen. Klistermärkena sitter inte riktigt jämt, men det var lite pilligt. Bakgrunden är glittrigt vitt papper och sen är det bara tre små granar, vadd och lite fusksnö. 


När jag ändå var igång så fick den glittriga renen från Rusta komma fram. Och så satte jag tre snöflingor på väggen. Dom tillhör egentligen min andra väggdekal "let it snow" (som jag inte alls vet vart jag ska placera), så vi får se om dom får vara kvar där. 


 Vet att det bara är november, men tiden går fort och jag tycker det är helt okej att smygpynta lite. Man vill ju hinna njuta av allt det glittriga och fina!:)

1 kommentar:

/