fredag 27 oktober 2017

Hallmark Christmas


Varje år gör Hallmark en massa nya julfilmer. Filmerna är förutsägbara och de har liknande handling och kanske inte de bästa skådisarna. Och ja, oftast är filmerna kanske inte speciellt bra egentligen. Men jag måste erkänna, jag älskar dom!

De är ju så juliga som de kan bli! Handlingen och skådespeleriet är inte det viktigaste, det är miljön. Massa vacker belysning, julmusik, snö och juldekorationer i överflöd. Det åks skridsko, bakas julkakor, kläs granar och sjungs julsånger, allt i juliga kläder. Och alla filmer har ett lyckligt (och förutsägbart) slut. Passar en romantisk julnörd som mig!
I november och december ser jag gärna så mycket juliga filmer som det går. Favoriterna sparas till speciella tillfällen, men dessa från Hallmark passar perfekt som "vardags"-julfilmer. Lättsedda med massa julstämning. En del av filmerna brukar dyka upp på bl a Netflix till jul.

Här nedan finns en länk om man vill läsa om årets kommande julfilmer från Hallmark:

3 kommentarer:

 1. Åh vad jag håller med om allt du skriver. Precis så är det och jag älskar det :)
  Så synd kanalen inte finns i Sverige :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jättetrist. Deras countdown to Christmas med bara julfilmer hade vart perfekt! Får hoppas att det dyker upp en del på Netflix!😊

   Radera
 2. Jag håller med, det är ofta så varm julstämning i filmerna :)

  SvaraRadera

/