torsdag 19 oktober 2017

Inte ett rött...

...påslakan så långt ögat kan se:(
 
Tycks vara så att jag valde fel år att bestämma mig för att ha rött i sovrummet. Dova toner i mörkgrönt och grått verkar mer rätt.


Finns många fina vintriga påslakan där ute. HM har bl a ett jättefint i mörkgrått med vita snöflingor. Tänk om det funnits i rött bara, så perfekt.


 

Alla har ju inte släppt hela sina julkollektioner ännu, men jag tror inte att det kommer dyka upp något rött påslakan. Möjligtvis något dovare i vinrött... men inget sådär juligt rött som jag vill ha.


Får nog bli att beställa det där jag hittade på Lineahemma. Går ju alltid att skicka tillbaka om kvalitén inte känns OK.

Eller så kanske jag hittar något fint i morgon. För då ska jag och min juliga vän T nämligen åka på vår årliga julshoppingtur till bl a IKEA och Rusta.
Vi brukar passa på att åka när vårt närmsta IKEA har sitt glöggmingel, men i år ska dom ha det så sent och lite annorlunda upplagt. Och julsortimentet tycks ju sälja slut så fort så vi vågar inte vänta.

Ser fram emot en julig och härlig dag!
2 kommentarer:

  1. Har du kollat på Jotex? Vill minnas att jag sett en hel del röda sängkläder där. Är själv på jakt efter ett skotskrutigt påslakan i dubbelstorlek så jag har kollat runt en del efter sängkläder på sistone! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de hade något rött med stjärnor som var fint, men stjärnorna såg lite för beiga ut och inte riktigt som jag vill ha det. Annars verkar det mest va vit botten med tomtar. Kollade på ett jättefint rutigt på Sovtex (?), Alma tror jag det hette, som jag är lite sugen på, men var nog bara till enkelsäng. Har ett rutigt med vit botten jag köpte på rea förra året. Men vill ha något riktigt rött och mysigt:)

      Radera

/