onsdag 24 december 2014

Dagen före

Da'n före d'an. 
Yrade mest omkring på förmiddagen. Städa, packa, duscha, fixa. Hann med en snabb paketbytar-fika med N också. Hem till föräldrarna och sedan vidare till syster. Hade en trevlig em/kväll. Inte så jättejulig, men ändå bra. Träffar min syster med familj alldeles för sällan, så när jag väl är där har jag lite svårt för att åka därifrån. Men vi hade det trevligt och barnen var supernöjda med paketen. De äldsta barnen bytte genast om till kläderna jag köpt så det kändes bra:)

Tog en promenad och tittade på belysningen i den lilla staden. Dom har verkligen gjort fint men en superfin stor gran på torget, massor av fin belysning och pyntat gatlamporna med granar, och lyktorna runt torget var klädda i granris och hade höbalar nedanför som bänkar. Och tre helt magiskt vackra stora träd vid tågstationen som lyser upp överallt (och syns från min syster). Massvis med lampor i tre höga träd. Magiskt!


Kom hem till föräldrarna runt 10 ikväll. Blev lugnt med lite fika, ett glas vin och lite småprat. Nu är det dags för lite sömn, ska upp rätt tidigt och fixa lite sen beger vi oss hem mot sta'n för att hälsa på nästa syster:) Avslutar med en bild på den röda "pärleporten" hos mina föräldrar!

 

Och nu är det officiellt julafton! Så:
God Jul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/