måndag 4 december 2017

Helgen i Visby

I helgen var det då dags för den årliga julfesten i Visby. Extra kul att vi var så många som kunde/ville följa med i år. På vägen dit så drack vi lite gott, åt snacks och spelade julklappsspelet. Sen började det dessvärre gunga lite väl mycket så då försvann de flesta till sina egna kupéer.

Lördagen spenderades med shopping och lunch inne i Visby. Fanns så mycket fint inne på La Vie. Massa fina snöglobar bland annat! 
På kvällen var det då julfest med alla kollegor.
Har längtat efter det där julbordet hur länge som helst, så förstå besvikelsen när de ändrat koncept. I stället för julbord blev det tre-rätters som serverades till bords.
Nu gick maten i julens tecken visserligen. Till förrätt fick vi "Julens smaker" (sill, kavring, gubbröra, ägghalva, laxtartar och julskinka med senap och rödbetssallad). Till huvudrätt var det ryggbiff med någon potatis och blomkålspuré. Ganska smaklöst och maten serverades lite för kall. Efterrätten var en jättegod saffranspannacotta.
Maten var helt okej, men när man förväntat sig julbord och sett fram emot all god lax och sill, och köttbullar, janssons och dessertbordet, så blir man ju lite besviken.
Men vi hade en trevlig kväll med kul bordsgrannar, härliga kollegor och bra stämning:)
Måste erkänna att jag inte var på topp på söndagen.
Var en sväng på stan men det regnade och allt kändes mest segt så det fick bli en tomtelatte och pepparkaksmuffins på Espresso House. Sen väntade vi mest på hemfärd (blev en väldigt gungig sådan).

Så tack för en trevlig helg alla goá kollegor/vänner:)
1 kommentar:

/