torsdag 20 november 2014

Recension av IKEA's medlemskväll

Haft en trevlig dag idag trots regn och rusk.
Vi var och kikade runt på stan. Hittade fina julgranskulor på TGR, 3-pack för 30:- och en Smarties adventskalender på Rusta:)


Sen åkte vi vidare till IKEA. Blev ingen storshopping, köpte bara en plastlåda till julsakerna, en amaryllis och en hyacint typ. Vi bestämde oss för att prova julbordet. Får väl lov att säga att det var sådär. Fanns en del höjdpunkter som laxen, örtkrämen och drömsillen. Efterättsbuffén kändes mest trist med endast ostkaka och ris á la Malta. Men helt ok julbord för 129:- 

Suddig bild, men kändes jobbigt att fota med så mycket folk runtomkring...


Sen var det dags för medlemskvällen. Vi var 160 deltagare och alla fick en julmust när vi kom. De hade problem att få igång presentationen så dom fick prata lite på fri hand och utan bilder. Så det blev inte så mycket tips på varken bordsdukningar eller blomsterarrangemang. Mest pratades det om hållbarhet och IKEA's värderingar och mål angående detta. Vid 18 (en halvtimme innan restaurangen stänger) så fick vi veta att istället för provsmakning av julbordet, så blev vi helt enkelt bjudna på hela julbordet. Himla schysst! Synd bara att vi ätit precis innan. Istället blev vi erbjudna kaffe och kaka. 
Vi var ändå glada att vi åt innan, i lugn och ro, istället för att trängas, hämta tallrikar och stressa med 160 andra (en timme innan IKEA stänger). Men vi kunde ju kanske fått nåt annat än bara kaffe, typ en burk pepparkakor eller nåt. Jaja. 

När jag kom hem stuvade jag om lite bland julgrejerna, satte hyacinten i en glasburk och "råkade" sätta upp stjärnan i hallen.
Smyger in lite jul varje dag känns det som. Mysigt:)


Nu blir det sängen, trött efter en lång dag, och imorgon blir det att åka hem till föräldrarna och bygga en julbock.
Resultat kommer senare (om jag nu lyckas få ihop en någorlunda snygg bock).

God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/