tisdag 13 december 2016

Visby

Helgen spenderades i Visby med goá kollegor och vänner. Vi blev bara 5 stycken som åkte i år, så lite tomt var det, men vi hade det mysigt. Vi drack som vanligt lite bubbel och spelade julklappsspel på vägen dit.
På lördagen trotsade vi regnet och gick upp på stan. Kikade i butiker, småshoppade litegrann och åt lunch. Dom kan verkligen det här med att skylta och pynta i fönstren i Visby. Bäst är ju såklart La Vie med sina fina fönster och sin söta ren utanför.
Sen begav vi oss tillbaka för att "tantvila" lite och göra oss redo för Julfesten. och precis när det var dags att gå så började det snöa. Mysigt! Som vanligt så var det typ ingen av oss som tog några bilder, varken på oss själva, på festen eller på maten. Men trevligt var det och maten smakade bra som vanligt.
På söndagen var vi inte lika pigga men efter lite lunch och kaffe så tog vi oss upp på stan igen. Regnade även då, så det var inte så jättekul att promenera runt på den medeltida marknaden. Men strax innan vi begav oss mot båten igen så började det snöa. Stora stora flingor! Lite blött men så mysigt!

Igår blev det en oplanerad tripp till "grannstaden" Kalmar. Shopping på Ikea och på hemvägen så svängde vi förbi så att jag fick titta på dom fina lysande girafferna på nära håll. Svårt att få med på bild men dom är stora, ståtliga och jättefina! Och om någon undrar angående varför dom valt att sätta två giraffer i rondellen så är det så att det ligger ett köpcentrum där som kallas för just "Giraffen":)
Den stora granen (som blev lagom suddig genom bilrutan) står i rondellen vid Ikea och lyser upp (på sommaren förkläs den till en trafik-kon)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

/